Arhiv
V Zdravstvenem domu dr. Adolfa Drolca Maribor hranimo različno medicinsko dokumentacijo, nastalo v naših ambulantah in dispanzerjih. Ko je dokumentacija oddana v arhiv, jo je mogoče pridobiti na podlagi pisnega obrazca, navedenega na tej strani – Izdaja dokumentacije iz arhiva

Postopek izdaje duplikata cepilne knjižice (podatki o opravljenih cepljenjih)

Dokumentacijo, v največ primerih zdravstvene kartoteke, običajno zahtevajo izbrani osebni zdravniki pacienta, ki v ta namen natisnejo in izpolnijo obrazec in ga pošljejo v arhiv. Najkasneje v roku 1 tedna je dokumentacija iz arhiva dostavljena zdravniku, če iskane dokumentacije ni v arhivu, pošljemo obvestilo. 

Včasih zdravniki napotijo same paciente, da si priskrbijo kartoteko. V tem primeru natisnite obrazec, ga izpolnite in pošljite v arhiv. Dokumentacija bo poslana v želeno ambulanto.

Naslov za pošiljanje obrazcev: 
Zdravstveni dom dr. Adolfa Drolca Maribor
Arhiv
Ulica talcev 9
2000 Maribor


Za več informacij ali morebitne nejasnosti pišite na e-pošto arhiv@zd-mb.si ali pokličite na tel. št. (02) 22 86 298. Za telefonski razgovor je najbolje poklicati med 7. in 8. uro zjutraj, kasneje je arhivar običajno v kletnih prostorih, kjer ni možnosti za komunikacijo.

Priloga:
- obrazec Izdaja dokumentacije iz arhiva