Aktualno

Center za krepitev zdravja ZD Maribor organizira »Miklavžev pohod na Piramido s svetilkami«

Center za krepitev zdravja (CKZ) ZD Maribor ob pričetku prazničnega decembra, 7. decembra 2023, organizira dogodek »Miklavžev pohod na Piramido s svetilkami«. Pohod na Piramido bo organiziran vodstvom usposobljene fizioterapevtke in kineziologinje. Zbirališče bo na Ulici talcev 5, 2000 Maribor. Pričetek je predviden ob 17.30. Trasa pa bo potekala po označenih poteh, pohod je primeren za vse (prilagajanje intenzivnosti tudi manj telesno pripravljenim). Med 17.00 in 17.30 bo v avli ZD Maribor na Ulici talcev 9, 2000 Maribor postavljena tudi »Svit info točka«, kjer lahko pridobite informacije o delovanju programa Svit. Pohod poteka v vsakem vremenu, udeleženci naj s seboj prinesejo svetilke. Patricija Lunežnik, mag. zdr.-soc. manag., vodja Centra za krepitev zdravja ZD Maribor je dejala: »Namen Miklavževega pohoda na Piramido je spodbujanje zdravega življenjskega sloga in gibanja v naravi. Hkrati s tovrstnimi dogodki krepimo socialno mrežo, s svetilkami pa bomo si pričarali prav posebno praznično vzdušje. Vabljeni!«

Priponke:

ZD Maribor - Novi urniki testiranja za Covid

Glede na pričakovano povečanje okužb s Covid 19 v zimskem času, smo se v Zdravstvenem domu dr. Adolfa Drolca Maribor odločili, da bomo s 4. 12. 2023 pričeli izvajati testiranja HAGT in PCR na lokacijah kot je opredeljeno v priloženem dokumentu.

Priponke:

Spletne strani in povezave do E-naročanja ambulant družinske medicine

Spoštovani. Do podatkov ambulant lahko dostopate direktno preko spletne strani posameznega zdravnika - ažurirano (delovni čas, spremembe - obvestila, telefonska številka, link do e-naročanja…) Do spletnih strani lahko dostopate tudi z vpisom imena in priimka. Vašega izbranega osebnega zdravnika na desno izpostavljenem modrem okvirčku. V prilogi so vse aktualne povezave za lažjo dostopnost vseh ambulant družinske medicine.

Priponke:

Seznam vseh obvestil