SPOŠTOVANI PACIENTI!

SPECIALISTIČNE ŠOLSKE ZOBNE AMBULANTE (ortodontija, pedontologija) zaradi upoštevanja navodil Ministrstva za zdravje Republike Slovenije delujejo s spremenjenim režimom naročanja in dela.

VSI PACIENTI, KI ŽELITE OBISKATI ZOBOZDRAVNIKA, SE MORATE ZA TERMIN V NAPREJ DOGOVORITI. NENAROČENIH PACIENTOV ZARADI PREPREČEVANJA OKUŽB NE SPREJEMAMO.

V primeru težav nam pošljite sporočilo na e-pošto ali nas pokličite na telefon (preverite pri posameznem zobozdravniku, kdaj sprejema klice).  Med delom ne moremo odgovarjali na telefon. Potrudili se bomo, da vas čimprej kontaktiramo.

Zahvaljujemo se vam za upoštevanje navodil in za razumevanje.

 

Združuje specialistične dejavnosti namenjene otrokom v starosti od nič do dopolnjenega devetnajstega leta starosti:

  • ortodontska specialistična dejavnost,
  • pedontološka specialistična dejavnost in
  • dejavnost za zobozdravstveno preventivo in vzgojo za celotno območje delovanja našega javnega zavoda.

Vse dejavnosti se izvajajo na lokaciji B objekt na Partizanski 14a, razen zobozdravstvene preventivne vzgojne dejavnosti , ki opravlja delo v kabinetu za zobozdravstveno vzgojno in preventivo in na terenu - po šolah in vrtcih.

Specialistične pedontološke dejavnosti - pedontolog Bojan BILIĆ, dr. dent. med., spec. dela dvakrat tedensko na lokaciji OŠ Gustav Šilih, kjer oskrbuje otroke, ki obiskujejo to osnovno šolo s prilagojenim programom, in varovance Doma Antona Skale.