SPOROČILO ZA PACIENTE – Zdravstveno varstvo predšolskih otrok

AMBULANTE NOVA VAS


Spoštovani pacienti!

Obveščamo vas, da s 1.3.2022 ukinjamo zdravstvene posvete preko e-pošte, ki smo jih bili primorani vzpostaviti zaradi pandemije Covida19.

Ker želimo, da bi naše delo ponovno steklo v večji meri v ambulanti z našimi malimi bolniki, bodo odslej vsi e-poštni naslovi namenjeni le administrativnim storitvam, kot so:

- naročanje v posvetovalnico in cepljenje otrok,

- naročanja na nenujni pregled v ambulanti (posvet pri zdravniku, dlje časa trajajoče težave),

- bolniški staleži za nego ali spremstvo otroka,

- receptov za kronično terapijo,

- kontrolnih napotnic (le v kolikor e-mail sporočilu priložite sliko zadnjega specialističnega izvida) - kontrolnih delovnih nalogov (logoped, psiholog, delovni terapevt,...)

- zdravniških potrdil za različne namene (delodajalec, ZZRS, vrtec,...) in druge specifične dokumentacije po predhodnem telefonskem dogovoru z našim timom.

Naročeno uredimo najkasneje v roku 3 delovnih dni, zato poskrbite, da nas kontaktirate pravočasno.

 

ZDRAVSTVENI POSVETI PREKO E-POŠTE VEČ NE BODO MOGOČI!

Za pregled pri zdravniku se je OBVEZNO potrebno predhodno telefonsko naročiti. Naročite se lahko v ambulanti izbranega zdravnika po urniku, ki je objavljen na naši spletni strani.

Vljudno prosimo, da zmeraj preverite kako vaš izbran zdravnik dela.

 

Za vse preglede boste dobili točno uro, ki se je morate držati. Pred to uro vstop v Zdravstveni dom ne bo mogoč. Na pregled pridite obvezno z masko. Vljudno prosimo, da na naročene ure ne zamujate. V čakalnici držite obvezno medsebojno razdaljo. Dovoljen samo en zdrav spremljevalec!


Vljudno prosimo, da se med vikendi in prazniki za nujne zadeve obračate na našo dežurno službo za otroke in mladostnike.