SPOROČILO ZA STARŠE – Zdravstveno varstvo predšolskih otrok (Enota Center, Enota Nova vas in Enota Hoče)

Spoštovani pacienti!

Prosimo vas, da se na pregled naročite pri svojem izbranem oziroma pri nadomestnem pediatru, kadar je izbran pediater odsoten . V skladu z Zakonom o pacientovih pravicah se v naših ambulantah za pregled pri izbranem pediatru lahko naročite osebno, po telefonu, preko elektronske aplikacije PriZdravniku ali po klasični pošti.

V vseh primerih naročanj vljudno prosimo, da navedete vse pomembne zdravstvene podatke, na podlagi katerih bo tim v ambulanti določil stopnjo njunosti pregleda in vas ustrezno naročil. Za posledice napačnih ali neresničnih podatkov ne moremo odgovarjati. 

Ob dogovorjenem terminu se oglasite v ambulanti svojega izbranega ali nadomestnega zdravnika.

Vljudno prosimo, da na spletni strani sproti preverite delovni čas vaše ambulante ali morebitno odsotnost pediatra.

Delovni čas izbranega zdravnika lahko preverite tudi na telefonski centrali Zdravstvenega doma, na telefonski št. 02 22 86 200.

Vljudno prosimo, da na naročene ure ne zamujate. Pacienti, ki bodo zamudili svoj termin, bodo pregledani ob prvem prostem terminu isti dan ali pa bodo prenaročeni na naslednje dni.

Vsa poslana naročila preko elektronske aplikacije se pregledujejo samo v ordinacijskem času zdravnika in bodo obdelana v roku 2/3 delovnih dni ambulante. V času odsotnosti zdravnika vas prosimo, da se obrnete na nadomestnega zdravnika.

Obveščamo vas, da elektronsko naročanje preko aplikacije PriZdravniku ni namenjeno obravnavi akutnih ali drugih nujnih stanj, pri katerih potrebujete pregled čim prej. V teh primerih vas prosimo, da pokličete svojega izbranega zdravnika oziroma se oglasite osebno v ambulanti.