Spoštovani pacienti in starši,

za pregled v naših ambulantah se je potrebno naročiti. Naročite se lahko telefonsko, osebno ali preko e-pošte. V vseh primerih naročanj vljudno prosimo, da medicinski sestri navedete vse pomembne zdravstvene podatke, na podlagi katerih bo lahko določila stopnjo nujnosti pregleda in vas ustrezno naročila. Za posledice napačnih ali neresničnih podatkov ne moremo odgovarjati.

E-pošta ambulante je namenjena naročanju receptov, rednih napotnic in ostalih zdravstvenih listin (potrdila, bolniški staleži) in pošiljanju izvidov (ambulantni kartoni, odpustnice ipd.) in ni namenjena posvetom o zdravstvenem stanju.

V primeru akutnih, nujnih ali drugih zdravstvenih stanj, zaradi katerih potrebujete pregled čim prej, je nujna neposredna komunikacija med zdravstvenim delavcem in vami tako telefonsko kot osebno.

 

V NUJNIH PRIMERIH, kadar je ambulanta zaprta, pokličite na sprejem šolskega dispanzerja 02 2286 417 (7.00-19.30) oz. dežurno službo 02 2286 429 (med tednom 20.00-23.00 ter ob sobotah, nedeljah in praznikih 8.00-23.00) ali nujno medicinsko pomoč 112.

V zdravstveni ustanovi je skladno s priporočili NIJZ nujna uporaba pravilno nameščene maske.