Vse paciente, ki so v preteklosti bili vpisani pri dr. Edu Tovarniku in dr. Ani Jakopin, ki v našem zavodu ne delata več, vljudno naprošamo, da si čimprej uredite prepis k novemu osebnemu zdravniku na lokaciji Ruše ali drugod. Dogaja se namreč, da prepisa k novemu osebnemu zdravniku še niste storili, pa se kljub temu naročate na preglede v ambulanti dr. Marije Milović Mihajlović, dr. med. spec., ki je že skoraj polno zasedena z vpisanimi pacienti. 
V kolikor se za prepis k zdravnici ne boste odločili, vseeno pa boste pri njej želeli zdravniški pregled, boste za vse nenujne obravnave samoplačniki, saj so takšna pravila ZZZS.
Samo v nujnih primerih Vas je katerikoli zdravnik dolžan pregledati ne glede na to, ali je Vaš osebni zdravnik ali ne, vendar se stopnja nujnosti oceni po pregledu, za katerega boste kot rečeno lahko tudi samoplačniki. Izbrani osebni zdravnik ima vsa pooblastila glede urejanja drugih, tudi administrativnih zadev, ki jih pa brez Vašega vpisa nima.

Vljudno prosim za razumevanje in ureditev statusa vpisa k novemu osebnemu zdravniku.

 

Spoštovani opredeljeni pacienti Marije Milović Mihajlović, dr.med.spec.,

Marija Milović Mihajlović, dr.med.spec. je s 4. 1. 2021 prenehala z delom v našem zavodu. Njeno ambulanto ADM Ruše je prevzela zdravnica Saša Kos, dr.med.spec. Prosimo, da ponovno opravite izbiro osebnega zdravnika pri Saši Kos, dr.med.spec., v kolikor ostajate v ADM Ruše. Ambulanto kontaktirajte po telefonu 02 66 38 101 ali po elektronski pošti tadeja.cepe@zd-mb.si.

Hvala za razumevanje in vse dobro v 2021!

Vodstvo OE SZV